vakantieopvang mekanders

Ieder jaar organiseert vzw MEKANDERS in Retie en Merksplas een buitenschoolse kinderopvang voor kinderen en jongeren met een mentale beperking.

Ook kinderen uit regio Ravels – Weelde en Poppel zijn welkom in hun dagopvang iedere weekdag vanaf 22 juli T.E.M. 13 augustus.

VAKANTIE MET BEGELEIDING 

Tijd om te rusten, te spelen, te ravotten, een uitstapje te maken, gewoon fijn thuis te zijn... Maar wat duurt de vakantie soms lang! Natuurlijk worden er kampen georganiseerd, is er een speelpleinwerking of kun je beroep doen op een babysitdienst. Maar wat als je kind een mentale beperking heeft en bijzondere zorgen en begeleiding nodig heeft?

In Retie en Merksplas organiseren we in de maanden juli/augustus vakantieopvang, speciaal voor kinderen en jongeren met een mentale beperking van 3 tot 12 jaar. De opvang is open van maandag tot vrijdag van 8.30u tot 16.30u. Per dag kunnen er 15 kinderen deelnemen.

Deze vakantieopvang is bedoeld voor kinderen en jongeren bij voorkeur uit volgende gemeentes:

  • Vakantieopvang De Hei te Retie: Arendonk, Dessel, Ravels en Retie
  • Vakantieopvang Boemerang te Merksplas: Baarle-Hertog, Beerse, Hoogstraten, Merksplas, Rijkevorsel en Vosselaar

De organisatie van deze opvang wordt mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de betreffende gemeentebesturen, en is enkel voorbehouden voor kinderen en jongeren vanuit deze gemeenten. Je kind wordt opgevangen door een team van gemotiveerde jobstudenten, ondersteund door de begeleiding vanuit onze voorziening.

Het aanbod van activiteiten stemmen we af op de diversiteit van kinderen die die dag aanwezig zijn. Een greep uit ons aanbod: samen spelen, knutselen, koken, snoezelen, waterspelen, sport, wandelen, een uitstap... Kortom: spannende en leuke activiteiten - volledig afgestemd op de noden van elk kind.

Vraag gerust vrijblijvend meer info.

Download hier onze folders.

vakantieopvang mekander

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren