digidak initiaties

Digidak Ravels heeft zijn planning alweer klaar voor de periode september-december 2017.

Vanaf 5 september kan u zich weer voor de verschillende initiaties komen inschrijven.

 

Nieuw lesrooster voor najaar Digidak, schrijf u tijdig in. 

Banken sluiten hun kantoren, de kinderen maken geen foto’s meer op papier maar selfie’s en filmpjes op hun smartphones …. En ga zo maar door.

De tijd staat niet stil en als je ouder wordt moet je al flink bij de tijd zijn om nog te kunnen volgen. En daar komt Digidak een handje toesteken.

Leer nu met de computer werken voor het te laat is….

Probeer tegenwoordig maar eens in een bankkantoor te geraken ….. de meesten raden aan om thuis te leren bankieren via internet. Het gaat hoe langer hoe meer geld kosten om kantoren draaiende te houden.

Digidak kan u nog niet leren hoe het internet bankieren precies werkt omwille van privacy problemen en het feit dat geldzaken toch nog wat gevoelig liggen om dat in een Digidak omgeving aan te leren. maar bij Digidak kan je wel vertrouwen krijgen in je eigen kunnen  om het zelf te gaan aanleren, want zo moeilijk is het heus niet.

Als u zich inschrijft voor een cursus CWW ( Computer wegwijs ) gaat een wereld voor u open. Stapje voor stapje kan je leren omgaan met dat onding dat nu al jaren in de kast staat en waar u een haat/liefde verhouding mee hebt ontwikkeld.

Na de CWW reeks bent u klaar om het Internet en e-mailen te ontdekken en wie weet wat nog allemaal op u ligt te wachten. Als u moeilijkheden ondervind met het overzetten van uw foto’s of andere bestanden op de computer hebben we ook daar een speciale cursus voor. De initiaties duren allemaal maar enkele weken zodat u geen half jaar schoollopen hoeft in te plannen. Na enkele weken bent u al een heel stuk slimmer geworden en kan u zelf verder met uw verworven kennis.

Vanaf september begint een nieuwe reeks in de drie lokaties in Ravels, Weelde en Poppel. Kijk hier onder of er iets voor u bijzit en kom jezelf of samen met enkele vrienden of vriendinnen inschrijven. Dat wordt het misschien nog gezellig ook.

 

 

 

Inschrijvingsdata

INSCHRIJVINGEN

 

       
Dag  Datum Uur Locatie
dinsdag  5/sep 13u30-15u00 de wilders
woensdag 7/sep 13u30-15u00 bibliotheek
donderdag  8/sep 10u00-12u00 molenslop
Wat brengt u mee bij de inschrijving?
 € 5,00 waarborg per initiatie die u wilt volgen

 

Initiaties

 

{pdf=http://rawepo.be/images/nieuws/2017/files2017/Digidak%20Planning%202017%20m.%2009%2010%2011%2012.pdf|100%|800|google}

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren