1-IMG 2219
Zopas is op feestelijke wijze Sinterklaas officieel ontvangen in Ravels aan het Kanaal.
De hele Basisschool van de Kleine Wereld stond ongeduldig te wachten op de komst van de goede man. Drie bussen vol kleuters en kleine kinderen waren ter plaatse gebracht, de rest maakte er al een fikse kille ochtendwandeling van om tijdig aan de kom van het kanaal te arriveren.
 

Massale opkomst voor traditioneel schouwspel.

Tel daar nog eens de aanwezige ouders, maar zeker ook  vooral opa’s en oma’s bij en de directie schatte de totale opkomst tussen de 1.000 en 1.500 mensen. De inhaling van Sinterklaas is ook al jaren een traditie in Ravels en wordt stilaan als gemeentelijk erfgoed beschouwd. Het is niet voor niks één van de twee grootste dorpsfeesten naast de kermis. 
1-IMG 2228De met vlag en wimpel versierde boot van de Sint werd met veel muziek en kindergezang onthaald zodat Sint en zijn fantastisch mooie Pieten zich al direct thuis voelden na dit warme onthaal. 
 

Sint bezoekt later alle klassen nog voor persoonlijk contact.

Het was een hele wandeling langs het kanaal om alle kindjes eerst al eens de hand te schudden en een eerste maal van de lekker Sintsnoepjes te laten proeven. Na deze eerste kennismaking ging het n de zwarte cabrio richting De kleine Wereld waar deze voormiddag eerste de kleuters een bezoek mogen verwachten, later kunnen de grotere kinderen rekenen op een persoonlijke evaluatie. De grootsten worden vanmiddag verwend met een spannende film.
Meer foto's van de aankomst van de Sint in Ravels kan u hier vinden: Aankomst Sinterklaas Ravels 
 
1-IMG 2251
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren