voorleesweek 
Lezen saai? Voorlezen alleen voor kleuters? Helemaal mis! Kinderen van alle leeftijden houden ervan om voorgelezen te worden.
Dat kan je merken op woensdag 26 november tijdens de Grote Voorleesdag voor ouders op school. In heel Vlaanderen nodigen scholen de ouders uit om te komen voorlezen in het kader van de Voorleesweek van Stichting Lezen.
 
Dit initiatief van de drie ouderkoepels GO! ouders, KOOGO en VCOV wil alle ouders en kinderen het plezier van voorlezen laten ervaren. Sommige kinderen kennen het al van thuis, andere kunnen hun ouders aanmoedigen wat vaker voor te lezen. Want vergis je niet: ook voor ouders is voorlezen een fijn moment! Het is even tot rust komen, even tijd maken voor elkaar. 
 
De Grote Voorleesdag is ouderbetrokkenheid in de praktijk. Voor scholen is het een uitgelezen kans om ouders op een leuke manier op school te ontvangen. Ouders voelen zich gewaardeerd en zullen later makkelijker naar de school stappen.
 

Basisschool de Negensprong.

Ook basisschool De Negensprong zal meedoen aan dit project. De afgelopen jaren hebben ze hard gewerkt aan hun leesbeleid. Lezen en voorlezen is en blijft belangrijk! Daarom zorgen ze ervoor dat de kinderen wekelijks op een aangename manier met lezen bezig zijn.
 
Basisschool de Negensprong doet hieraan mee. Ze starten op woensdag 26 november van 8.45 u tot 9.15u met voorlezen. In elke klas zijn er verschillende ouders, die aan kleine groepjes voorlezen. Verspreid over heel de school zullen er op dat moment groepjes zitten die allemaal genieten van een verhaaltje. 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren