repaircafe202312

Wauw... wat was dat voor drukte? Zowat 27 materialen binnengebracht het 22 Repaircafé.

REPAREREN: het is een woord dat elke keer na het Repair Café alweer mooier klinkt.

De stofzuiger doet het weer - Het waterfonteintje brengt weer gezelligheid in huis - Een verlengsnoer werd ingekort - Het gourmetstel is opnieuw bruikbaar voor de feestdagen - De luchtbevochtiger doet het weer - Het stoomstrijkijzer werkt (veel aangeboden op Repair Café) - Het nagelvijltje werkt weer.

De naaimachine stond klaar en werd druk gebruikt om een scheur in de lange broek te herstellen, een zoom in te leggen, een dekbedovertrek aan te passen, en onze naaister Gerda had een mannelijke helper ! Mooi toch.

Digidak ondersteuning: Er werd advies gegeven i.v.m. het gebruik van de GSM – niet duwen op de app, aanraken is voldoende. Een iPhone van 7 jr. waarvan de batterij direct leeg was, versleten, batterij vervangen ofwel het toestel, 7 jr. is in computeromgeving “stokoud”. Kerst & Eindejaar: kaartjes verzenden… het programma van Bram ging niet automatisch naar volgende pagina… één druk op de Tab-toets (links naast de A of Q) en hij kon weer meer adressen inbrengen.  Wachtwoord 3 toestellen (iPhone en 2 x iPad) aangepast, met dien verstande dat de oudste iPad niet echt “wilde”.

Maar... zoals iedere keer, niet alles kan!

Een platenspeler - een CD-speler – een grote TV-kast was iets uitzonderlijks, maar het herstel kon niet meer lukken. Het Senseo-toestel: niet gelukt. De heggenschaar: de tanden konden niet meer bijgeslepen worden. Een radio speelt terug, maar het CD gedeelte doet het niet meer.

En nog deze dank-je-wel: Oekraïense dames hebben geholpen bij het uitstallen van het “Weg-geef-kraam”. Blij dat jullie er bij horen !!

Dit was voor het eerst een 4de editie in een jaar. Het was alweer een namiddag met tevreden bezoekers en super gewaardeerde reparateurs.

Hersteld: 77,7 %, een nieuw record, mooi toch…

In 2024 plannen we weer 4 x Repair Café, data volgen later.

repaircafe202312 2

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren