repaircafe5

Inderdaad, we hadden een fantastisch zonnetje op de ramen van zaal De Brouwerij in Weelde: een 8-tal vrijwilligers zetten alles klaar.

En meer nog, wederom werden een 24 tal stuks aangeboden en zo kwamen vrijwillige techniekers al vóór het openingsuur in actie.

repaircafe1

repaircafe2repaircafe3repaircafe6Tweede leven  voor huishoudtoestellen

Stofzuigers, een mixer, printer, microgolfoven, gsm, naaimachine en een bosmaaier passeerden de tafels der techniekers. De microgolfoven kon ter plaatse niet worden hersteld. Anderzijds gaven de bosmaaier, de mixer en een stofzuiger flink  wat geluid vrij bij herstelling. Het valt echt wel op dat de eigenaars soms flink gesteld zijn op hun toestel.

De naaister zagen we bezig met naald, draad, en schaar. Haar naaimachine deed de rest met een broek.

De weggeefkraam met boeken, servies, kledij had ook flink bekijks. We herkenden enkele Oekraïense bezoeksters die precies toch wel enige gading konden vinden.

repaircafe4

Aan de Digidak-tafel werden vragen gesteld over smartphones. Ondersteuning werd gegeven i.v.m. stappenteller. De aangeboden printer trok zijn papier “scheef binnen” en werd doorverwezen naar een technieker. Voor een trouwe Repair-bezoekster met spiksplinternieuwe smartphone werden de instellingen overlopen/aangepast en belangrijk: ze kon nu geluid horen als haar dochter uit Spanje belde (^~°)

Een mooie namiddag, niet alleen door het zonneke, maar ook door de tevreden bezoekers, werd omstreeks 17 u afgesloten met een lekker glaasje fris !!

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren