© RAWEPO

9 Februari: ALGEMENE LEDENVERGADERING NATUURPUNT TURNHOUTSE KEMPEN

We nodigen al onze leden hartelijk uit op de jaarlijkse ledenvergadering, Afspraak   Natuurpunthuis, Graatakker 11, Turnhout. Aanvang om 19.30 u. en einde rond 22.30 u.

Hoe was  2018 en hoe wordt 2019 ?

We geven een overzicht van de prestaties van het voorbije jaar en de planning voor de toekomst. Vervolgens is er mogelijkheid tot bezoek aan het Natuurpuntmuseum en we ronden af met een kwis.

Er zijn tevens 2 plaatsen voor bestuursleden vacant : (1 ondervoorzitter en 1 penningmeester). Kandidaten moeten zich vooraf melden bij de voorzitter “Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.”. 

Wie wil deelenemen aan deze vergadering vragen we om dit even te melden aan "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." of via tel.nr. 0473/72 48 66.  

9 Februari: WERKDAG AAN HET ZWART WATER: TURNHOUTS VENNENGEBIED

Samenkomst aan Klein Engelandhoeve, Klein Engeland 29, Turnhout, maar je kan ook rechtstreeks naar het Zwart Water komen (uitkijkplatform).

Startuur voormiddag 09.30-12.00 u. en namiddag 13.00-16.00 u., maar je kan ook later starten of vroeger stoppen. Voor wie de ganse dag blijft : middagpauze 12.00-13.00 u.

Materiaal is aanwezig. Laarzen en werkhandschoenen gewenst en voor wie de gehele dag komt : knapzak en drank. 

Werkplaats is nog steeds het Zwart Water : boompjes verwijderen.  Leiding : Win Bosmans. Info : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

10 februari: MAANDELIJKSE WANDELING IN HET TURNHOUTS VENNENGEBIED op zoek naar GANZEN en EENDEN

We gaan op zoek naar de ganzen die elke winterperiode neerstrijken in het landschap van het vennengebied. Uiteraard zijn een verrekijker en ook een vogelgids handig om nog meer te kunnen genieten van de waarnemingen.

Samenkomst om 13.30 u. aan Klein Engelandhoeve, Klein Engeland 29, Turnhout. Laarzen aangeraden. Einde rond 16.00 u. Tijd om wat na te genieten in de Klein Engelandhoeve met een streekbiertje en/of een versnapering? 

Gidsen: Eric Geydens en Marie-Josée Catteeuw. Info : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

17 februari: MAANDELIJKSE WANDELING IN DE RAVELSE GEWESTBOSSEN

We hebben gekozen voor een themawandeling : bomen en struiken in de winter. Onze gids, Jan Cortens, voormalig parkwachter in het Prinsenpark en ervaren gids legt uit op een laagdrempelige manier hoe je ze kunt herkennen. Zeker ook tof voor kinderen.

Samenkomst om 13.30 u. aan het Boshuis, Jachtweg 27, Ravels. Laarzen aangeraden, honden niet toegelaten. 

Einde rond 16.00 u.Daarna is de chalet nog open tot 18 u om na te genieten bij een drankje en een hapje. Ook de ecologische tuin is de moeite waard, zeker ook voor kinderen.

Info: Jan Cortens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Fred Geysels via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of GSM 0477 75 69 28 

23 Februari: IMPRESSIES OVER ONZE NATUURRIJKDOM

Onze fotowerkgroep Natuur.Pixels presenteert die avond “Impressies over onze natuurrijkdom”, een powerpointpresentatie waarin landschappen, weer en seizoen, fauna en flora aan bod komen.

Deze avond gaat door in het Boshuis, Jachtweg 27, Ravels.

Begin : 20.00, einde rond 22.00 u. Info : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren