frituurolie en_vet_naar_containerpark_2013Van 1 tot en met 31 oktober organiseert Valorfrit in samenwerking met IOK Afvalbeheer de Grote Inzamelmaand. Hét moment om je gebruikte frituurolie of –vet naar het containerpark te brengen. Wie weet win jij wel een waardebon voor een mobiele frituur, een friteuse, of een cinematicket! Nu zaterdag 26 oktober loopt de actie op het containerpark van Ravels, maar er gebruik van !

Tijdens de Grote Inzamelmaand krijg je één tombolabiljet per liter gebruikte frituurolie of –vet die je correct inlevert. Dus hoe meer je binnenbrengt, hoe meer winstkansen! Op dat tombolabiljet staat een unieke code. Geef die in op www.inzamelmaand.be en je weet meteen of je een cinematicket binnenhaalt. Niet gewonnen? Geen nood, je maakt later nog steeds kans op een friteuse of een waardebon voor een mobiele frituur.

Maar er is nog een andere goede reden om je frituurolie en -vet binnen te brengen!

Op zaterdag 26 oktober 2013 voeren de medewerkers van IOK Afvalbeheer actie op het containerpark van Ravels. Breng op deze dag je frituurolie en –vet naar het containerpark en doe mee met de wedstrijd. Van alle deelnemers in Ravels wordt er 1 winnaar aangeduid. De winnaar ontvangt een spiksplinternieuwe friteuse! Bovendien is er voor elke deelnemer een leuke attentie.

Alle gebruikte frituuroliën en –vetten die correct worden ingezameld via het containerpark, kunnen nuttig gerecycleerd en hergebruikt worden. Zo wordt het merendeel van de ingezamelde gebruikte frituuroliën en –vetten verwerkt tot milieuvriendelijke biodiesel.

Dus niet alleen jij wint erbij, maar ook het milieu!

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren