mondaskeroproep

Naast een heleboel persoonlijke initiatieven die al langer mondmaskers maakten voor diverse kwetsbare groepen heeft nu ook de gemeente een oproep gelanceerd om samen mondmaskers te gaan maken.

Op deze oproep hebben reeds een aantal mensen gehoor gegeven en nu dinsdag start een initiatief van enkele dames die in het Parochiecentrum van Weelde samen mondmaskers gaan maken.

Vele handen maken licht werk.

Omdat er meerdere mensen zijn die wel willen helpen maar niet allemaal beschikken over de vaardigheden die vereist zijn om met een naaimachine om te gaan zijn er ook andere taken die kunnen worden verricht zoals het knippen van de stof, het strijken van plooitjes, elastiek klaar maken enz….

Natuurlijk is het ook best Ok om alleen maskers te maken. Helemaal in je eigen bubbel zodat je helemaal veilig je ding kan doen. Ook dan kan je meehelpen om iedereen van maskers te voorzien en de gemeente zorgt voor het benodigde materiaal.

De gemeente voorziet daarom pakketten met daarin al het nodige om zelf mondmaskers te naaien die later bezorgd worden aan ouderen, risicogroepen en mensen in armoede. Mondmaskers die klaar zijn, worden door de gemeente opgehaald en verdeeld. Pakketten zijn aan te vragen via 014 65 67 04 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info vind je op www.ravels.be.

mondmasker maken

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren