wzc ravels2

Vandaag was het WZC personeel in Ravels aan de beurt om te worden getest.

Alle bewoners waren gisteren al aan de beurt en vandaag mocht ook het personeel zich aanmelden om de ondertussen fameuze coronatest te ondergaan.

Omdat er zo’n 25 % van de bewoners de gekende symptomen vertonen is het toch wel nerveus afwachten wat de resultaten zullen brengen. Ook onder de personeelsleden heerst dezelfde nervositeit want ook hier zijn er nogal wat mensen met verdachte symptomen, waaronder een aantal ondertussen in thuis quarantaine.

De eerste lading swipes bleken ook hier niet de juiste te zijn, na snelle actie van het artsenteam kon er snel worden overgeschakeld op de juiste staafjes.

Waarschijnlijk zal het resultaat pas maandag bekend zijn, ondertussen zijn er spijtig genoeg al vier slachtoffers te betreuren in ht WZC te Ravels.

Omdat het niet mogelijk is om met verschillende cameraploegen aanwezig te zijn waren onze collega’s van RTV vanmiddag ter plaatse en stuurden ze ons de volgende beelden door die de directie van het WZC  tijdens het afnemen van de tests konden filmen. RTV zal dadelijk in haar nieuwsuitzending uitvoeriger aandacht besteden aan de test in het WZC.

Bron video: RTV

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren