paasontbijt cancelled

Beste vrienden en sympathisanten van SNK Weelde,
Beste lezers van Rawepo,

De huidige coronacrisis heeft ingrijpende gevolgen voor ons allen. De bijhorende maatregelen zijn ongezien, maar het is duidelijk hoe belangrijk het is dat iedereen de noodzakelijke maatregelen ter verdere verspreiding van het virus ernstig neemt.

Ook wij als vereniging willen en moeten onze verantwoordelijkheid hierin blijven nemen. De gezondheid van al onze muzikanten, vrijwilligers en sympathisanten primeert!

Hierdoor zien wij ons genoodzaakt ons ‘Paasontbijt aan huis!’ op 12 april en ons Jaarconcert op 25 april te annuleren. Ook het verschuiven van deze activiteiten naar een latere datum is voor ons praktisch gezien spijtig genoeg niet haalbaar, omdat we dan in het vaarwater komen met de intensieve en veeleisende voorbereidingen voor onze Night of the Z@Z@. 

De verdere verkoop van onze erelidkaarten zullen we verplaatsen naar een later moment dit jaar, wanneer de epidemie volledig onder controle is en sociaal contact geen probleem meer vormt. Bijgevolg zal de trekking van de bijhorende tombola ook verplaatst worden naar een latere datum. We zullen hierover tijdig de nodige informatie verspreiden.

Uiteraard vinden wij het erg vervelend om ons publiek en onze sympathisanten te moeten teleurstellen, maar we willen onnodige risico’s absoluut vermijden. De gezondheid van onze leden en van u allen komt voor ons onmiskenbaar op de eerste plaats!

We willen hierbij benadrukken dat we al onze sympathisanten erg dankbaar zijn voor hun steun. Een vereniging als de onze kan onmogelijk blijven draaien zonder de blijvende steun van mensen zoals u. We hopen dan ook van harte dat we ook in de toekomst op u mogen blijven rekenen!

Op dit moment willen we u in de eerste plaats een goede gezondheid toewensen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen ontmoeten tijdens één van onze activiteiten. Samen met u kijken we alvast uit naar onze Molenfeesten op zondag 30 augustus, de feestelijkheden rond Sint Michiel Kermis op zondag 27 september en de Night of the Z@Z@ op vrijdag 6 en zaterdag 7 november!

 

Hou het gezond en
vriendelijke groeten,     
SNK Weelde

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren