politielogo nlTILBURG - De politie heeft in Tilburg twee Nederlanders aangehouden omdat ze verdacht worden van de moord op een Belgische vastgoedhandelaar. Het gaat om een man en een vrouw. Een derde verdachte is vlakbij de grens in België gearresteerd. De verdachten zijn een 25-jarige man, zijn 23-jarige vriendin en een 24-jarige man.

Auto gestolen Het slachtoffer had op woensdagavond een afspraak met potentiële klanten voor de bezichtiging van een huis in het Belgische Ravels. Wat er gebeurd is, is nog niet duidelijk, maar de verdachten ginger er met de Range Rover van het slachtoffer vandoor. Later op de avond belden ze aan bij de ouders van het slachtoffer en persten hen af. Daar werd een tweede auto van het slachtoffer, een Mercedes, meegenomen. Het levenloze lichaam van de vastgoedmakelaar werd vrijdag gevonden in een van de te bekijken huizen in Weelde.

Moord De Belgische politie wist donderdag iets voor middernacht de 25-jarige man, die in de gestolen Mercedes reed, vlak voor de Nederlandse grens aan te houden. Hem is moord, gijzeling, diefstal en afpersing ten laste gelegd.

Uitlevering België De Nederlandse politie hield in Tilburg even later, in de nacht van donderdag op vrijdag, de vrouw en de andere verdachte aan. De Belgische autoriteiten hebben om de uitlevering van deze twee gevraagd. De andere auto werd teruggevonden op een parkeerplaats van het vliegveld van Düsseldorf.

bron : Omroep Brabant

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren