Teuna en MarcDe raadkamer in Turnhout heeft de afgelopen weken de aanhouding verlengd van de verdachten in de moordzaak rond makelaar Gunther Haagen uit Poppel. Nadat vorige week de 23-jarige Teuna v.D. uit Tilburg te horen kreeg dat haar aanhouding met drie maanden werd verlengd, kreeg nu ook haar 25-jarige stadsgenoot Marcus v.D. hetzelfde lot toebedeeld.  Beiden worden verdacht van betrokkenheid in de moord op Haagen.  Hoofdverdachte in deze zaak is Manuel v.V., ook 25 jaar en Tilburger. 

Gunther Haagen_uit_PoppelDe Poppelse makelaar werd vorig jaar oktober op gruwelijke wijze vermoord in een koopwoning in het Nonnenbos in Weelde. Sinds hun arrestatie is de vriendschap tussen de beklaagden flink bekoeld. Teuna v.D. was het vriendinnetje van de hoofdverdachte, maar wil sinds enige tijd niks meer met hem te maken hebben. Zij beweerde bij eerdere ondervragingen en bij de reconstructie eerder dit jaar dat ze de moord in een flits heeft zien gebeuren en dat ze van de moordplannen van haar toenmalige vriend niks wist. De onderzoekers willen we twee maar al te graag confronteren, maar Manuel v.V. weigerde hierin zijn medewerking. Marcus v.D. is dan weer een vriend van Manuel v.V.

Het is voorlopig nog afwachten hoe het proces zich verder evalueerd. De familie van Gunther Haagen schakelde de bekende pleiter Jef Vermassen in als advocaat.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren