aanranding laakdal front

Woensdagochtend is een 51-jarige man uit Ravels opgepakt nadat hij een jonge vrouw probeerde aan te randen. De feiten deden zich voor in Laakdal langs de Grote Steenweg.
Toevallige voorbijgangers schoten de vrouw ter hulp en konden de man vasthouden totdat de politie arriveerde.

Rond 7u30 reed een negentienjarig meisje op het fietspad langs de Grote Steenweg in Laakdal in de richting van Geel toen er in de buurt van een taverne plots een man voor haar stond. Diens wagen stond langs de weg geparkeerd mogelijk om de vrouw daarin te sleuren. Meteen toen de fietster stopte pakte hij haar immers bij de arm en begon hij daaraan te trekken. Daarop begon ze luidkeels om hulp te schreeuwen.

Net op dat moment merkten twee mannen die met hun auto passeerden dat er iets vreemds aan de gang was langs de weg. Zij stopten en schoten het gillende slachtoffer ter hulp. Daarbij wisten ze de dader te overmeesteren om vervolgens de hulpdiensten te verwittigen. De politie was snel ter plaatse en kon de aanrander uit handen van de getuigen in de boeien slaan.

De 19-jarige vrouw, wellicht een toevallig slachtoffer, werd door de ambulancediensten totaal overstuur naar het ziekenhuis van Geel gebracht. Daar kreeg ze ondermeer slachtofferhulp.

De verdachte Arno F, afkomstig uit Den Haag (NL) maar sedert jaren in ons land wonend, werd eerst verhoord op het politiecommissariaat en later op de dag voorgeleid bij de Turnhoutse onderzoeksrechter. Die hield de 51-jarige man uit Ravels aan. Vandaag zou hij reeds voor de raadkamer moeten verschijnen. Daar wordt beslist of hij verder aangehouden blijft. Intussen gaat het onderzoek naar de feiten en de motieven van de dader in ieder geval verder.

(foto : plaats van de feiten - archieffoto)

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren