Kurt Blockx NVA

De N-VA heeft met trots aangekondigd dat Kurt Blockx de nieuwe lijsttrekker zal zijn voor de partij bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in Ravels.

Kurt Blockx, een bekende en geliefde inwoner van Ravels, brengt een diepe betrokkenheid en gedrevenheid met zich mee, samen met een sterk sociaal engagement.

Kurt Blockx, getrouwd met Nan Van den Bliek, is een trotse vader van drie kinderen. Samen met zijn vrouw runt hij de succesvolle kinderdagverblijven Nininakri in Ravels en Kribbeliet in Poppel. Zijn toewijding aan de jongste inwoners van de gemeenschap toont zijn passie voor het creëren van een veilige en liefdevolle omgeving voor kinderen.

Professioneel

Naast zijn professionele activiteiten is Kurt al jarenlang actief betrokken bij de lokale gemeenschap. Als voormalig speler en trainer bij voetbalclub KFC Flandria heeft hij een sterke band opgebouwd met sportliefhebbers in Ravels. Maar het is vooral zijn werk in de pleegzorg dat zijn ware karakter onderstreept. Al meer dan 14 jaar opent hij zijn huis voor crisispleegkinderen, en tot nu toe heeft hij 21 pleegkinderen een nieuwe start kunnen bieden. Zijn inzet reikt verder dan zijn eigen gezin; hij ondersteunt ook startende pleeggezinnen in samenwerking met Pleegzorg Vlaanderen.

Vrije Tijd

In zijn vrije tijd geniet Kurt van reizen, fietsen, en af en toe een gezellig etentje. Hij is een sociaal en gedreven ondernemer met een scherp oog voor de noden van de zwakkeren en kwetsbaren in onze samenleving. Dit maakt hem de perfecte kandidaat om de N-VA in Ravels te leiden.

Nieuwe N-VA lichting

Gert Laurijssen, die de afgelopen twaalf jaar de rol van fractieleider van N-VA in de Ravelse gemeenteraad heeft vervuld, heeft besloten om aan het einde van dit jaar de lokale politiek te verlaten. Met dit besluit maakt hij duidelijk dat hij geen kandidaat meer zal zijn bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen. “Ik heb twaalf jaar lang mijn nek uitgestoken om de oude politieke cultuur in Ravels aan te kaarten,” zegt Laurijssen. “Dat heeft veel energie gekost en vooral ook moed gevergd. Maar ik kijk terug op twaalf boeiende en leerzame jaren. Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie, die met frisse inzichten en andere accenten de toekomst vorm kan geven.”

Laurijssen heeft aangekondigd dat hij zich vanaf volgend jaar meer zal gaan richten op zijn persoonlijke projecten. Na de verkoop van zijn Antwerpse consultancybureau voor de horeca, heeft hij zijn zinnen gezet op nieuwe ondernemingen. Hij is recent eigenaar geworden van een exclusief wijndomein aan de Costa Blanca in Spanje, waar hij zijn passie zal volgen. Daarnaast werkt hij samen met zijn vrouw aan de bouw van een nieuw vakantieverblijf voor groepen naast B&B Nachteneel in Ravels-Eel, en dit najaar openen ze samen een boutique hotel in de trendy wijk Zurenborg in Antwerpen.

Toekomstgericht

Met Kurt Blockx als nieuwe lijsttrekker kijkt de N-VA vol vertrouwen naar de toekomst. De partij is ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om hun visie op een sterke, sociale en toekomstgerichte gemeente voort te zetten en verder uit te bouwen. Met zijn bewezen toewijding aan de gemeenschap en zijn passie voor maatschappelijke betrokkenheid, zal Kurt Blockx de N-VA in Ravels ongetwijfeld naar nieuwe successen leiden.

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren