weelde statie

Het project is nog erg jong maar de beslissing om met de parochie en woonkern Weelde-Statie een traject te doorlopen om enkele trends te breken werd maandag op de GR goed gekeurd..

Koen Rombouts maakte zich sterk dat hij met dit project deze woonkern een aantal trends kan doen keren door proactief aan de slag te gaan om terug wat lokale verbinding te stimuleren.

Veerkrachtige Dorpen, samen sterk!

Het project moet eigenlijk nog worden afgetrapt, er zal eerst een analyse worden gemaakt waaruit dan een traject moet volgen, maar de gemeente wil met dit piloot project aan Weelde-Statie proberen om in de toch aanzienlijke sociale woonkern enkele participatietrajecten waarin heel de woonkern zal worden geraadpleegd zodat een toekomstvisie kan worden neergelegd.

Groen wilde wel weten waarom er speciaal was gekozen voor Weelde-Statie zonder kritiek te willen geven op de beslissing om voor Weelde-Statie te gaan.

Volgens de burgemeester was deze kwestie vroeger al eens aangekaart door de specifieke samenstelling van haar inwoners en verenigingsweefsel. Het is een parochie die erg veranderd en gesloten is.

Audio "Veerkrachtige Dorpen: samen sterk!"

 

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren