GR LIVE20200608

Wegens de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus, vergaderen de raadsleden vanavond online via videoconferentie.

Wat het interessant maakt is het feit dat u deze raad als burger nu ook live zal kunnen volgen, voor het eerst in de geschiedenis. We kunnen alleen maar hopen dat er geen dramashow zal worden opgevoerd zoals we soms kunnen zien in Villa Politica en dat er bij de agendapunten wordt gebleven, anders zal dit éénmalig zijn vrezen we.

Link naar de LIVESTREAM van de Gemeenteraad.

De vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn start maandag stipt om 20.00 uur, aansluitend volgt de gemeenteraadszitting.

Elke burger kan de livestream van deze vergadering volgen via Youtube via volgende link: https://youtu.be/sznst0bVIpk. Zo kan je dus zelf van thuis uit de vergaderingen volgen.

Wil je de agendapunten van deze vergaderingen raadplegen? Dat kan via de raadpleegomgeving van de gemeente: https://ravels.onlinesmartcities.be/suite-consult/. In de raadpleegomgeving kan je doorklikken op ‘Kalender’ en vervolgens op ‘GR’ om de agendapunten te bekijken.

Agenda Gemeenteraad

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren