Ravels tegoedje

Het 'Ravels-tegoedje' is in het leven geroepen om een stimulans te bieden in het terug op gang brengen van het 'belevingsleven', van zodra de coronamaatregelen dit toestaan.

Gemeentebestuur Ravels wil zwaar getroffen lokale ondernemers hiermee een hart onder de riem steken. Dat doen we door het weggeven van enkele waardebonnen per deelnemende handelszaak.

Hoe neem ik deel?

Je kan een waardebon winnen door bij een bezoek aan je favoriete deelnemende handelszaak een invulstrookje in de inzamelbox te deponeren. Na een looptijd van 2 maanden zal de box terug worden opgehaald en zal het gemeentebestuur de winnaars van elke deelnemende zaak trekken. Deze zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden.  

Ga dus, van zodra de maatregelen het toestaan, terug lekker genieten van een hapje en een drankje, genieten van jouw kappersbeurt of schoonheidsbehandeling,...

Wanneer start de actie? 

Vanaf 1 mei 2021 of vanaf wanneer je favoriete handelszaak terug mag openen. Je krijgt 2 maanden de kans om deel te nemen. Hierna zullen de winnaars getrokken worden. 

Welke handelszaken nemen deel? 

Bedrag waardebonnen? 

Afhankelijk van de deelnemende zaak waar jij jouw inschrijfstrookje deponeert maak je kans op een waardebon van 10,00 EUR of 20,00 EUR, te spenderen in die zaak. 

Meer informatie

Als je meer informatie wenst neem dan contact op met de gemeentelijke diensten via 014 65 67 04 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Downloads

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren