Ook voor de mensen die zich het hele jaar inzetten voor onze gemeente of ervoor werken gedurende het hele jaar is vorige zondag de bladzijde van het nieuwe jaar alweer omgedraaid.

Daarom hield ons gemeente bestuur eraan om zoals ieder jaar weer het geval is iedereen die voor de gemeente werkt of zijn steentje heeft bijgedragen even op een nieuwjaarsreceptie uit te nodigen voor een evaluatie van vorig jaar en de uiteenzetting van het komend beleid. Ook is dit telkens een uitgelezen gelegenheid om gepensioneerden en andere mensen in de bloemetjes te zetten als dank voor bewezen diensten.

Dit jaar probeerde Rawepo voor het eerst om dit gemeentefeest voor iedereen in beeld te brengen met een integraal opgenomen speech van burgemeester Luyten. Vanavond, zaterdag 07 januari wordt deze receptie nog eens dunnetjes over gedaan voor alle inwonders van de gemeente op het gemeenteplein voor het gemeentehuis in het centrum van Ravels-Weelde. Iedereen is er welkom voor een drnkje dat u wordt aangeboden door het gemeentebestuur.

Video clip: © Rawepo.be

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren