RL Nieuwjaarsreceptie2 

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie in GC De Wouwer werden ook naar jaarlijkse gewoonte wat mensen gehuldigd.

De burgemeester hield eraan om ze allemaal even in de bloemen te zetten voor hun uitzonderlijke prestaties of loopbaan bij de gemeente. 

Laureaten van de Arbeid

RL Nieuwjaarsreceptie5RL Nieuwjaarsreceptie6In de eerste plaats werd hulde gebracht aan Patrick Aerts en Marc Slegers, laureaten van de arbeid. Zij kregen daarvoor het gouden ereteken. 

Brandweer

Bij de brandweer ging Guido Cools adjudant, na 33 jaar trouwe dienst op pensioen. Tevens ontvingen Jos Dickens en Fons Nooyens het burgerlijk ereteken.

RL Nieuwjaarsreceptie7

Op pensioen

In oktober ging Liliane Bruurs op pensioen. Liliane werkte sinds december '89 als administratief medewerker op school. Zij groeide uit tot een steunpilaar in het directieteam van GBS de Kleine Wereld.

RL Nieuwjaarsreceptie17

Op de administratieve en technische dienst van de gemeente gingen het voorbije jaar 5 medewerkers op pensioen. Annie Vermeeren, Greet Heyns, Odrada Van Steen, Wilma Verstraelen en Sonja Dickens. Wilma ging in juni op pensioen, Odrada volgde in oktober en Sonja stopte in november. Als logistiek medewerkster stonden zij steeds ten dienste van de gemeentelijke organisatie. Naast de gebruikelijke bloemen werd hen allen een deugddoend pensioen gewenst en ze werden bedankt voor de jarenlange aangename samenwerking. 

RL Nieuwjaarsreceptie8

RL Nieuwjaarsreceptie18

Ten slotte was er nog een woordje van dank naar aanleiding van de pensionering van Annie Vermeeren en Greet Heyns. Beiden kenmerkten zich door een grote dienstbaarheid t.a.v. de burger. Zij hadden een onvoorwaardelijke inzet en waren heel loyale medewerkers. 

Tot slot wilde de burgemeester het ganse personeel van de gemeente nog danken voor hun inzet die ze 365 dagen per jaar aan de dag leggen.

“Onze medewerkers, ons personeel, ze zijn het economisch kapitaal van de gemeente.... Zij zijn het die uiting en vorm geven aan het beleid, zij staan dagdagelijks klaar met raad en daad aan de burger, zij zorgen voor een adequate dienstverlening ....maar wat zou onze gemeente, onze samenleving zijn zonder vrijwilligers ... zij zijn het hart van onze maatschappij. Als gemeentebestuur willen wij hen van harte bedanken, want zij zorgen voor een warme, sociale maatschappij, waarbij dienen voorrang heeft op verdienen.

Beste mensen, vooraleer u uit te nodigen op het landenbuffet, wil ik u namens het gemeentebestuur oprecht bedanken voor uw inzet, uw meedenken, uw werkijver het voorbije jaar.”

RL Nieuwjaarsreceptie1 

 

 1rawepo camera Fotoreportage Nieuwjaarsreceptie Ravels 2020 © RAWEPO  | Roger Lemmens

RL Nieuwjaarsreceptie9

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren