vrijwilligersfeest2

Vrijwilligers zijn onbetaalbaar, dat verklaarde de burgemeester gisteren op het Ravelse vrijwilligersfeest dat werd gehouden aan gemeentezaal de Brouwerij.

Daar waren 180 vrijwilligers uitgenodigd voor een BBQ en een gezellig samenzijn, ondertussen werden ze op hun wenken bediend door de gemeenteraadsleden.

vrijwilligersfeest1

Tweejaarlijks feest.

Elke twee jaar nodigt de gemeente de vrijwilligers uit voor een VIP behandeling. Waar zij gewoonlijk ten dienste staan van de burgers, zo worden zij op deze speciale dag als VIP’s behandeld door het gemeentebestuur.

Voor de gelegenheid was ook de foyer geopend en konden de mensen die wilden een kijkje nemen in dit bijzonder geslaagde project van verbinding tussen twee verschillende werelden.

De burgemeester dankte iedereen voor de komst bij zijn openingswoord. Het engagement van de mensen die hier op uitnodiging waren is heel speciaal, mensen die zich ten dienste stellen van anderen is niet meer zo vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er in Ravels nog een massa mensen die zich inzetten en daar zijn we dankbaar om.

1rawepo camera    Fotoreportage     Vrijwilligersfeest 2018 © RAWEPO  |  Roger Lemmens

vrijwilligersfeest3

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren