Opendeurdag 1juli

Met trots zet het gemeentebestuur op zondag 1 juli 2018 van 11.00 tot 16.00 uur de deuren wagenwijd open van zowel het polyvalent gebouw aan het Eykantpad als de Foyer die de gemeentezaal De Brouwerij met de kerk van Sint-Jan verbindt.

Iedereen kan in het gebouw aan het Eykanpad kennismaken met de verschillende “bewoners” zoals de speelpleinwerking Wirrel Warrel, Stekelbees het Warreltje, de jeugdbeweging KSA en Kind en Preventie. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over het reilen en zeilen van elke gebruiker. 

Vanaf 2 juli Speelpleinwerking in nieuwe lokalen.

Vanaf 2 juli 2018 zullen zowel de speelpleinwerking Wirrel Warrel als Stekelbees ’t Warreltje hun intrek in deze lokalen nemen. De nieuwe site aan het Eykantpad wordt dé plaats bij uitstek waar kinderen en jongeren elke dag opnieuw kunnen dansen, springen, ravotten en zot doen! Een enthousiaste groep animatoren en begeleiders werkt dagelijks een gevarieerd spel- en knutselaanbod uit met als ultieme doel alle deelnemers een fantastische dag te laten beleven. 

Daarnaast wordt de Foyer tussen gemeentezaal De Brouwerij en kerk Sint-Jan opengesteld voor het grote publiek. Zowel inwoners als verenigingen kunnen deze ruimte reserveren, evenals de bijhorende keuken en de sanitaire ruimte. De hoge, open ruimte met grote glaspartijen zullen u zeker kunnen bekoren. Let ook zeker op het reusachtige smeedijzeren kunstwerk! 

De KSA nodigt je nadien graag uit op hun terras aan het Eykantpad voor een verfrissend drankje en een gezellige babbel. 

Kom zeker met de fiets! Indien je toch met de auto komt, kan je parkeren aan de ruime parkeerplaats aan de Brouwerij (ingang langs de Polderstraat). Daarna volg je gewoon de wegwijzers! 

Tot dan!  

Meer informatie? Dienst Communicatie/Onthaal, 014 65 67 04 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren