io veiling

In crisistijden moet er extra geld in het laatje komen en dit is niet anders bij onze Vlaamse steden en gemeenten.
Velen zijn dan ook overgegaan tot het verkopen van hun materialen via online veilingen.
Via één klik op bovenstaande foto komt u op de veiling terecht ....
{halloween} 

Veilinghuis uit eigen regio.

io fietsen io glaswerkVeilinghuis I&O Auctions BVBA heeft zich hier dan ook in gespecialiseerd sinds 2013 om gemeenten te assisteren in dit gebeuren. Door middel van een online veilingverkoop kan I&O Auctions een veel groter publiek aanspreken dan bij een openbare verkoop. 
Dit jaar is ook onze gemeente Ravels mee op de trein gesprongen van online veiling.
Onze gemeente verkoopt een aantal van haar afgeschreven voertuigen, gevonden fietsen, meubels en materialen uit inbeslagnames.
 

I&O auctions aan het woord.

Ann Jansens van I&O Auctions: “ Sinds 2013 kiezen steeds meer gemeenten en steden om met ons samen te werken en een online veiling te organiseren voor hun afgeschreven materiaal. Vaak zijn ze niet tevreden met de opbrengst van een verkoop “onder gesloten envelop” of zijn er geruchten dat er geen eerlijke verkoop gehouden wordt via deze manier van werken. Ook is het met een openbare verkoop steeds hopen dat er genoeg geïnteresseerden opdagen zodat de biedbedragen schappelijk zijn. Door te kiezen voor online veilen schakelen de gemeenten al 2 factoren uit, iedereen kan bieden en zodoende wordt er een veel groter publiek bereikt dan via openbare verkoop. Verder kunnen de gemeenten zelf ook de veiling online mee volgen.” 
 

Grotere opbrengst en meer transparantie.

io vrachtwagen daf io lantaarns“Dat de veilingen meer opbrengen dan wanneer ze openbaar verlopen is natuurlijk een gevolg van het feit dat er meer mensen weten dat de materialen verkocht worden, op de veilingpagina wordt duidelijk aangegeven wanneer de veiling opent, wanneer en waar de kijkdag is. Ook de sluitingsdatum is van belang aangezien u moet zorgen dat u uw bod geplaatst heeft voor de veiling sluit. De dag erna krijgen de kopers een betaaluitnodiging in hun mailbox. Ongeveer een week later zal er een ophaaldag worden gehouden, dan kunnen de kopers hun aankopen ophalen op de aangegeven locatie, indien hun betaling tijdig binnen was uiteraard.”
”De gemeente Ravels heeft een leuke veiling, er is een grote verscheidenheid aan materialen, voertuigen, fietsen, meubels, werktuigen, …  grote variatie zorgt voor veel animatie, dus ook hogere biedbedragen, mensen kunnen de veiling terug vinden op www.io-auctions.com.
 

Komende vrijdag 02-12 KIJKDAG van  10 tot 12!!

Op vrijdag 2 december is er een kijkmoment van 10u tot 12u. 
De veiling sluit op dinsdag 13 december vanaf 18u, elk lot sluit een minuut later, wordt er in de laatste 5 minuten nog geboden, wordt de sluitingstijd met 5 minuten verlengd. 
De week erna op dinsdag 20 december kunnen de kopers hun spullen ophalen tussen 9u en 12u.
Locatie: Legerhallen, Geeneinde 43-59, 2381 Weelde, België

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren