groepsaankoop condensatieketels
Is je verwarmingsketel aan vervanging toe?
De meeste mensen vervangen hun verwarmingsketel wanneer deze niet meer werkt. De technologie van verwarmingsketels is de laatste decennia echter zo sterk geëvolueerd dat vervanging van een oude ketel nuttig kan zijn, ook al lijkt die op het eerste gezicht nog goed te werken.
 

Zuinige nieuwe ketels.

De huidige ketels zijn heel wat zuiniger waardoor je fors kan besparen op je energiekosten en bovendien je steentje bijdraagt aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Ten opzichte van een oude ketel kan tot 35% bespaard worden op het energieverbruik, terwijl de aankoop- en installatiekost relatief beperkt is. Hierdoor is de investering in de meeste gevallen op minder dan 10 jaar terugverdiend.
Wil je weten of jouw ketel aan vervanging toe is? Doe de test op www.iok.be/verwarming.
 

Doe mee met de samenaankoop condensatieketels!

condensatieketelSamen met 27 gemeenten organiseert IOK deze winter een samenaankoop condensatieketels. Door samen de markt op te gaan, willen we goede voorwaarden voor een kwaliteitsvol aanbod bekomen. Zowel condensatieketels op aardgas als mazout worden aangeboden via de actie. Experts zorgen voor deskundige begeleiding bij beoordeling van de offertes.
 

Meer info en inschrijven

Kom langs op een infoavond in je buurt, we starten is om 20.00 uur.
 
Di 29/11/2016 Ravels Gemeentezaal Den Eel, Eelstraat 2
 
Vrijblijvend inschrijven is nu al mogelijk via www.iok.be/verwarming. Na inschrijving word je verder op de hoogte gehouden over het verloop van de actie in jouw gemeente.
Nog verdere vragen? T 014 56 42 56 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Condensatieketels versus hernieuwbare energie

Condensatieketels zijn weliswaar zuiniger dan klassieke ketels maar maken nog steeds gebruik van fossiele brandstoffen, wat bij verbranding zorgt voor CO2-uitstoot. Is dit dan wel een goede optie? Uiteraard is gebruik maken van een hernieuwbare energiebron een betere keuze. Is de installatie van een warmtepomp technisch en financieel haalbaar of passeert er een warmtenet voor je deur, aarzel dan niet. In bestaande woningen ligt het echter vaak niet voor de hand of is het vandaag zelfs onmogelijk om die overstap te maken. Het vervangen van een oude ketel blijft dan een zeer interessante ingreep om met een relatief beperkte investering je energierekening en CO2 uitstoot in te perken. Een condensatieketel moet dus niet gezien worden als een eindpunt, maar een tussenstap richting een duurzamere verwarming van de woning in de toekomst.
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren