REUNIE70JARIGEN 1954

Halfweg oktober vorig jaar kwamen de “bestuursleden”, een groot woord voor het groepje initiatiefnemers van de reünie, al eens samen om te polsen over de mogelijkheden om ook bij deze belangrijke mijlpaal weer eens stil te staan tijdens een gezellige bijeenkomst.

De koppen werden bijeen gestoken in het Slopke, er werden wat data vergeleken, wat activiteiten overlopen en een nieuw lid verwelkomd.

Op 18/10/2023, riep Yvo Joos een eerste vergadering bijeen om samen met de comitéleden eens na te denken voor onze réunie van de 70 jarigen van 1954.  We hebben Julia Kusters als versterking in het comité.  

Agendapunten

Datum: 12 oktober2024 in het Molenslop

Activiteiten die voorgesteld werden:

Museumbezoek aan de Vondhoeve in Poppel met een gids (duurt +- 2 uur) met mogelijkheid om daar een consumptie te gebruiken. Koffie met gebak, of enkel een drank?   

Er werd voorgesteld om met de tractor en een huifkar te rijden. Het toeval wil nu dat Louis Porto Carrero  een oldtimer staan die dit jaar ook 70 jaar wordt, ideaal voertuig dus om ons overal veilig heen te rijden. Vertrek 13.30u aan het Molenslop en terug aan het Molenslop om 17.30u of 18.00u met aansluitend aperitief en buffet.

Een wandeling op het landgoed Wellenseind bij lage Mierde, maar gezien we hier toch wel erg afhankelijk zijn van de weersomstandigheden, is deze activiteit niet weerhouden.

Bezoek van de St Michielskerk met een gids, hebben we ook niet genomen, kan mogelijks nog bij een volgende reünie voor 75 jaar.

Zet de datum alvast in uw agenda, zeg het voort aan uw leeftijdsgenoten van Weelde en hou het in de gaten. Binnenkort komen we wellicht met meer informatie.

 

 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren