70jarigen1953 samen W

Op zaterdagavond mochten ook de zeventigjarigen uit Weelde hun reünie houden in het Molenslop te Weelde.

Het liep er niet zo’n vaart dan op donderdag toen de volgende generatie van 75-plussers heel het Molenslop hadden ingenomen,

... maar het selectie groepje van ongeveer 50 vrouwen en hun echtgenoten/partners beleefde er toch ook een aangenaam weerzien met oude klasgenoten en vrienden.

Bezoek MAG

Een deel van de deelnemers trokken in de namiddag al voor een bezoek aan ’t Kaske of het MAG (Museum aan de grens) in Poppel van onze lokale Heemkunde- en erfgoedvereniging Nicolaus Poppelius vzw. Nadat dit bezoekje vorige keer de mist inging, had men daar iets goed te maken maar iedereen was tevreden over de ontvangst en ze gingen er prat op dat ze nog wat hadden kunnen bijdragen aan het museum in de vorm van lokale “wistjedatjes.”  

70jarigen1953 dames Web

Avondfeest

 Na de cava receptie om 18:00h, het welkomstwoord van Jos Dickens en de verplichte fotosessie naast de “Weldsen Bok” die de perfecte achtergrond vormt voor al wie in Weelde woont of er is geboren werden de aanwezigen genodigd aan tafel te gaan voor een waar festijn. Het Molenslop maakte hier zijn reputatie nog eens met veel overtuiging waar, op een enkele uitzondering na ging iedereen wel eens terug naar het warme buffet om een tweede of zelfs derde  keer op te scheppen.

Ondertussen werden naast enkele wereldproblemen ook de lokale politiek besproken, de oplossingen zijn waarschijnlijk al in gesloten enveloppe onderweg naar de betrokken instanties.

Een gezellig avondje in goed gezelschap van dezelfde generatie, wat heeft een mens nog meer nodig om een avond onbekommerd gelukkig te zijn.

70jarigen1953 mannen W

Via deze link kan u de rest van de foto's bekijken: https://rawepo.smugmug.com/VIERINGEN-JUBILEA/20231016-70-JARIGEN-WEELDE-1953/

Onderstaande links zijn de grote versie van bovenstaande foto's, geschikt om zelf af te drukken indien gewenst.
Als u niet in de mogelijkheid bent om zelf te drukken, laat het dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan nemen we contact met u op om dit te regelen.

FOTO DAMES ALLEEN

FOTO HEREN ALLEEN

FOTO DAMES & HEREN SAMEN

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren