verwimp luyten eric

Net als precies 5 jaar geleden waren we gisteren namiddag te gast bij de familie Verwimp-Luyten van de koning-Albertstraat te Weelde voor de viering van hun briljanten bruiloft.

Op 18 augustus 2018 was het nog ten huize van René en Irma, maar deze keer was het bij de dochter in het Laar omdat Irma graag bediend wilde worden en niet met de stress opgezadeld wilde worden op haar leeftijd, slim gezien van Irma 😊

verwimp luyten dochters

Dit keer was het bruidsjongetje van 65 jaar geleden niet bij, onze burgemeester, Walter Luyten was toen nog het bruidsjongetje voor nonkel René en tante Irma.

In de familiestamboom is ondertussen ook nogal wat veranderd, na de nodige cava’s zijn we er niet heel zeker van maar we bijna zeker dat het 6e achterkleinkind op komst is.

Als vertegenwoordiger van de gemeente was voor deze gelegenheid speciaal schepen van landbouw, milieu, en nog enkele andere portefeuilles die Eric Van Gestel onder zijn hoede heeft, van Poppel gekomen om de trotse jubilarissen te feliciteren. 

verwimp luyten samen

verwimp luyten medaille1verwimp luyten medaille2Hij had naast de bevestiging van het cadeau in de vorm van een geldsom van de gemeente ook de oorkonde van het koningspaleis een speciale herdenkingsmedaille meegebracht als origineel geschenk van de koning en koningin. 

Naast een glaasje bubbels was er ook de keuze om te nippen van een home made sapje waarvan bijna alle ingrediënten uit eigen tuin kwamen. Schepen en reporter/fotograaf kozen echter in eerste instantie voor de cava en genoten ondertussen van enkele smakelijke amuses terwijl er wat anekdotes werden opgerakeld.

Het grote feest is nog wat uitgesteld, gisteren werd er op rustige wijze gevierd maar in september gaat de hele familie op weekend als René zijn negentigste verjaardag viert.

Nadat de biscuit en koekjestaart was goedgekeurd moesten er nog wat familifoto’s worden gemaakt op het huisadres in de tuin die nog steeds piekfijn onderhouden wordt en waar de grote boom, netjes gesnoeid,  goedkeurend mee op de foto mocht.  

verwimp luyten boom1

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren