modest clara50 1

Na het platina jubileum van afgelopen week in Ravels Eel is het dit keer de beurt aan Modest Mertens en zijn Clara voor hun diamanten bruiloftsjubileum.

De buren hadden het druk met het versieren van de buurt en wensten het paar van harte proficiat met hun 60 jaren huwelijksgeluk.

Modest en Clara

modest clara50 3Modest en Clara hebben vele jaren de boerderij verzorgd die nu achter hun huis gelegen is in de schaduw van de molen van Weelde.

Beiden zingen nog steeds in verschillende zangkoren waaronder het kerkkoor van Sint Michiel. Modest speelde ook jaren in de kerstevocatie van de KWB van Sint Michiel en was daar vele uitvoeringen de vaste partner van de tandem met Chad Brosens.

Nu houdt hij zich nog voornamelijk bezig met het verzorgen van zijn geliefkoosde  moestuin waar hij ook al mee in het nieuws kwam in het verleden. Gul deelt hij zijn oogst met de kinderen die daar erg gelukkig mee zijn. Maar daar stopt het niet voor Modest, hij is ook een getalenteerd bakker en wordt geroemd om zijn heerlijke wafels, cake en taarten.

Beiden zijn nog steeds jong van hart en maken graag een grapje met iedereen, dat houdt hen jong en is hun lange leven.

modest clara50 1

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren