RAW 50j web
Elk jaar nodigt de gemeente alle huwelijksjubilarissen uit van Ravels in GC De Wouwer voor een speciale viering met de andere jubilarissen.
Ook dit jaar liep de Wouwer weer vol met senioren echtparen die trots waren erbij te kunnen en vooral te mogen zijn.
{halloween} 

Allemaal op de foto.... 

RAW diamant2016_webRAW van_dun_webDe getallen zijn we alweer vergeten op onze ook al stilaan gevorderde leeftijd maar we mochten wel de foto’s nemen van alle aanwezige feestvarkens.
De burgemeester en het voltallige schepencollege waren aanwezig om hen allen te feliciteren en burgemeester Luyten had nog lovende woorden voor zoveel huwelijksjaren die allen hadden vol gemaakt.
 

Dans je de hele nacht met mij.... lang vervlogen tijden.

Toen Walter  “Karin Kent” aanhaalde werden wel wat wenkbrauwen gefronst, maar toen hij verduidelijkte dat ze de zangeres was van het populaire liedje “Dans je de hele nacht met mij” klonk er een herkennend gemompel door de hele zaal. Toch maakt het wel duidelijk dat we met z’n allen ouder worden, en dat is niet het ergste. Het enige waar we allemaal op hopen is dat we ouder worden in waardigheid, dat is erg belangrijk.
 
De groepsfoto was zoals altijd weer een hilarisch moment,  ze willen er allemaal een stuk of twintig jaar jonger opstaan , of liever helemaal niet meer. Toch ontkomen ze er niet aan voor het nageslacht, iedereen moet op de foto.
Onderaan kan je zien dat dit niet altijd van een leien dakje verloopt..... er komt nogal wat schuif- en paswerk aan te pas en de hoge ladder is ook altijd gemakkelijk. 
 
 

Breugelbuffet wordt goed gesmaakt door de genodigden. 

Nadat de formaliteiten achter de rug waren konden alle genodigden aanschuiven aan het Breugelbuffet dat was voorzien, achteraf nog afgerond met een lekker rijsttaartje. Achteraf werd nog volop nagekaart over de goede oude tijd want het is niet zo simpel om elkaar regelmatig terug te zien voor sommigen die al een gezegende leeftijd hebben bereikt. Een lekker glas smaakt des te beter in goed gezelschap. 
Hopelijk zien we ze allemaal weer terug op de volgende viering van hun jubileum.
 
RAW opstelling
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren