IMG 3398
Gisteren was het precies 65 jaar geleden dat Irene Maes en Frans Hertogs elkaar het jawoord gaven.
En dat maken ze in Ravels nog niet alle dagen mee, een briljanten bruiloft. Naar aanleiding van deze heuglijke gebeurtenis was dan ook onze gemeentelijke schepen Jef Van de Pol paraat om naast de speciale felicitaties van zijn majesteit de koning ook een herinneringsmedaille te schenken aan het briljanten paar.
Frans (03-10-1927) en Irene (01-12-1928) woonden in de Berkenlaan en hebben altijd in Ravels gewoond. Dat was gemakkelijk wan Frans werkte bijna heel zijn leven bij Van Gorp en Tuytelaers. 
IMG 3400IMG 3389Vanaf  begin jaren zestig gingen ze met gans de familie jaarlijks op reis naar het zuiden van Frankrijk. Er waren ondertussen 4 kinderen de familie komen vervoegen, Jacqueline, Sonja , Ronny en Rudy. Toen in de jaren tachtig de oudste dochter Ravels ruilde voor het Franse Zuiden werd zelfs tweemaal per jaar de volksverhuis ingezet. Een sport die Frans daar oppikte is het petanque spel,  hij was er zodanig van gebeten dat hij mee aan de wieg stond van de petanqueclub van Ravels.
Beiden verkeren nog in goede gezondheid en genieten van de kleinkinderen Tom, Sam, Rob,Evie en Nuealla. Ook achterkleinkinderen zijn er al met Lisse, Moud en Jarne.
Wij  wensen het briljanten paar nog vele gelukkige jaren.
 
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren