ivo bergmans5

Op 22-02-2022, in vele opzichten een bijzondere datum.

Maar voor veel mensen was dit ook een erg droeve dag. Ivo Borgmans, uitbater van café Meuris in Ravels is veel te vroeg overleden. Ook Tuinfestival Ravels moest plots afscheid nemen van Ivo, één van hun mede-organisatoren.

Ivo, meer dan 20 jaar uitbater van café Meuris. Ivo, een cafébaas zoals er nooit veel gemaakt zijn. Ivo, altijd paraat om een grap uit te halen of een mop te vertellen. Ivo, een luisterend oor en een goeie kameraad voor de vele trouwe klanten van zijn café.

ivo bergmans1

De organisatie van het festival in de tuin van de pastorij in Ravels reageert zeer aangeslagen op het droevige nieuws. Toch kroop één van de mede-organisatoren, Marc Van Dommelen, toch in de pen om de klap die de organisatie gekregen heeft toch enigszins te kunnen verwoorden.

20-02-2022, Voor velen was het een speciale dag. Maar voor vele anderen was het de dag dat ze afscheid moesten nemen van Ivo Borgmans.

Meer dan 20 jaar was hij de uitbater van café Meuris. Een cafébaas zoals er nooit veel gemaakt zijn, altijd paraat om een grap uit te halen of een mop te vertellen. Ook de vele anekdotes en straffe verhalen over zijn tijd in het café, zijn loopbaan bij het pannenfabriek en zijn carrière  bij KFC Flandria passeerden regelmatig de revue.

ivo bergmans3ivo bergmans2

Maar nog meer dan dat was hij ook vooral een luisterend oor en een goeie kameraad voor de vele trouwe klanten van zijn café.

Als mede oprichter en voortrekker van het Tuinfestival wou hij eens wat leven in het dorp brengen, wat dan ook prima gelukt is. Na 2 jaar zonder zag het er naar uit dat het Tuinfestival eindelijk nog eens zou kunnen doorgaan, en doorgaan zal het, maar dan wel voor altijd zonder hem.

Hij zal door vele Ravelse, en andere, mensen enorm hard gemist worden.

Vaarwel Ivo.

Tuinfestival Ravels wenst de naaste familie en vrienden veel sterkte toe. Ivo was gekend door zoveel mensen. Hij zal dan ook door vele Ravelse en mensen buiten ons dorp enorm hard gemist worden. De organisatoren eren Ivo met één van zijn favoriete nummers: You'll never walk alone. https://www.youtube.com/watch?v=OV5_LQArLa0

Borgmans Ivo rouwkaart

We doken hier bij Rawepo even in ons rijks fotoarchief en vonden Ivo vele malen schitteren op zijn Tuinfestival.

ivo bergmans4

ivo bergmans6

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren