parking begr supertessWe willen u graag de parkeervoorzieningen meegeven die het SuperTessTeam heeft uitgewerkt om morgen de verwachte toevloed naar aanleiding van de begrafenis van SuperTess in goede banen te leiden.
Omdat parkeren in Poppel een probleem is, zijn er aanstaande zaterdag 2 parkeerplaatsen voorzien: parking Paardenwiel en parking Grouwelstraat. Klik op de lees meer link om de afbeelding in de volledige grootte te bekijken en respecteer aub deze speciale voorzieningen.

 

Vanuit Weelde:

Parking Paardenwiel bereikt u door op de Stwg. Weelde rechts in te draaien in de Heesdijk (tegenover garage Bols) en daarna links af naar de Krommendijk, na enkele honderden meters neemt u de 2 straat links en komt u in het Paardenwiel. Hier zal aangegeven staan waar u de parking kan vinden. Naast het speeltuintje in het Paardenwiel kunt u een voetgangerspadje volgen om zo via de Vond de sporthal /kerk  te bereiken.


Parking Grouwelstraat bereikt u door 50m voor de kerk links af te slaan de Grouwelstraat in, deze weg volgen en automatisch komt u bij de parking. Ook van hieruit zijn de kerk/sporthal gemakkelijk te bereiken.

Vanuit Nederland:

Parking Paardenwiel: 50m na supermarkt Carrefour links indraaien. U rijdt dan links een grasveldje en de kiosk voorbij, kruispunt oversteken en daarna rechts indraaien, u bent nu in het Paardenwiel, even rechtdoor en dan is er aan de linkerkant de parking.


Parking Grouwelstraat: 50m na de kerk rechts indraaien, even rechtdoor en u komt automatisch bij de parking.
Met pijn in het hart regelen we momenteel deze praktische zaken, maar het is alles wat we voor SuperTess en haar familie nog kunnen doen. We danken de gemeente Ravels, Basisschool De Negensprong en iedereen die we nu misschien even vergeten voor deze hartverwarmende samenwerking.

 Vanwege het SuperTessTeam

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren