101_0091Vanmiddag is de brandweer opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de Noord Heikant in Weelde. Hier was een eenzijdig ongeval gebeurd. Een personenwagen was er tegen een boom gereden. De brandweer heeft het slachtoffer met een dakoverslag via de achterzijde van de auto bevrijd.

De brandweer kwam ter plaatse met de 552, 551, 751, 851 en de 853. De ziekenwagen van Arendonk en de Delta 7 namen de verzorging van het slachtoffer voor hun rekening.

Ongeval_140311_Noord_Heikant_WeeldeHet betrof J.V.H., een vrouw uit Oud-Turnhout, die na een familiebezoek in de Noord-Heikant nog even wilde doorrijden naar Baarle Hertog/Nassau voor wat boodschappen. Net na het punt waar deze verkavelingsweg overgaat van een betonbaan naar onverharde weg moet de zeventiger een bocht gemist hebben en is zij tot stilstand gekomen tegen een boom. Pas ruim een uur later werd de auto opgemerkt door een voorbijganger die de beknelde vrouw aantrof en de hulpdiensten verwittigde. Ze werd met zware verwondingen, ondermeer enkele breuken, overgebracht naar het ziekenhuis in Turnhout. De wagen van de vrouw, een Citroen, is "total loss" (onherstelbaar). 

Meer info en foto's www.brandweerravels.be

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren