brandweermanvrijwilligers 
Ten gevolge van het uittreden van een aantal brandweerman-vrijwilligers is de Hulpverleningszone Taxandria op zoek naar een aantal mannen/vrouwen voor  onze organisatie..  
Op korte, middellange en lange termijn willen we overgaan tot aanwerving van vrijwilligers om de lokale teams  kwalitatief te versterken.

 

Hulpverleningszone Taxandria …..een nieuwe naam voor een nieuwe organisatie……

 
taxandria-zoneHulpverleningszone Taxandria is één van de 5 Antwerpse hulpverleningszones en één van de 34 hulpverleningszones in België.  Sinds 1 januari 2015 werden de activiteiten van de vroegere brandweerkorpsen ondergebracht in één organisatie. De  historische samenwerking  tussen de brandweermannen die er al was, kan op die manier verder worden uitgebouwd door noodzakelijke specialisaties en kwaliteitsverbetering.   De zone bestaat uit de gemeenten Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Hoogstraten, Kasterlee, Lille, Merksplas, Oud Turnhout, Ravels, Rijkevorsel, Turnhout en Vosselaar. In onze zone zijn een 60-tal operationele beroepspersoneelsleden en 350 operationele vrijwilligers actief.  Zij opereren vanuit  elf lokale posten.
 

Wie zoeken we…….

 
Wij zoeken mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die willen werken in een team dat altijd paraat staat om een helpende hand te bieden.  Als vrijwilliger moet je van uitdagingen houden. Iedere oproep is steeds weer spannend, je weet 
immers nooit wat je aantreft. Je treedt op bij brand, verkeersongevallen, ongevallen met gevaarlijke 
stoffen, stormschade, wateroverlast, wespenverdelging, enz...  In enkele posten moet je ook bereid zijn om je te bekwamen in de taak van ambulancier .
Hiervoor biedt de brandweer natuurlijk een bijzonder specifieke en degelijke  opleiding. Om uw paraatheid blijvend te bekwamen en om steeds mee te evolueren met nieuwe technieken en materialen  wordt  intensief geoefend.  Je beschikt bovendien over een goede lichamelijke  en geestelijke conditie, je beschikt over een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidszin. 
 
Meer informatie op de website www.hvztaxandria.be
 
vrijwilligers brandweer

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren