IMG 7385Traditie in Weelde tijdens de kermis, zowel in de Weeldestraat als in 't "Kerkeneind", worden er kinderspelen georganiseerd. Dat zijn een soort van volksspelen speciaal gehouden voor kleuters en kinderen van de lagere school. Die kunnen hier een aardig zakcentje verdienen voor de kermis door een minimale inspanning te leveren. Afgelopen maandag waren zo'n 90 kinderen present, op dinsdag moeten er dat toch ook zeventigtal geweest zijn.

Het geld dat wordt uitgedeeld is opgehaald bij handelaars en werd verzameld in het tentje van het kermiscomite waar ondermeer geraden moest worden naar de juiste prijs van enkele producten. Alweer het werk van enkele vrijwilligers die al sinds jaar en dag de handen uit hun mouwen steken voor onze jonge jeugd.

IMG 7396Bijgevoegde foto's werden op dinsdag genomen. Het is al jaren zo dat de kinderen op dinsdagmiddag een mooie krijttekening dienen te maken op de beton van de straat "Voorlaar". En dat er heel wat creatief talent zit in ons dorp dient verder geen betoog. 

Fotoreeks : Tekenwedstrijd kinderspelen 2013

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren