molenslop 2Momenteel leggen arbeiders de laatste hand aan het nieuwe zwembad van Ravels, aan het Molenslop in Weelde. Dat het zwembad een imposant bouwwerk is geworden hebben we allen wellicht al wel eens zelf kunnen opmerken. Van Marco Denis kregen we al enkele fraaie foto's toegestuurd. Marco heeft een eigen zaak die is gespecialiseerd in het maken van dit soort foto's voor publicitaire of promotionele doeleinden. Met zijn futuristisch uitziende apparatuur laat hij  zijn camera boven het doel vliegen dat hij vanop afstand kan besturen.  Op die manier kan hij foto's nemen die een erg speciale sfeer oproepen. Heli's of  kleine vliegtuigen kunnen zijn camera standpunten nooit overtreffen.
Dat het zwembad een flinke hap uit het gemeenteplein zou nemen hadden we al voorzien, hier krijgen we echter een perfect beeld van de grootte in zijn correcte perspectief.
Kijk voor meer fraaie foto's en een videoclip van de apparatuur van Marco na de lees meer link...


Ook op andere plaatsen konden we Marco al foto's zien schieten, zo is ook de molen één van zijn geliefkoosde onderwerpen en zo zijn er nog wel meer.  Vele jaren geleden vloog er af en toe wel eens een helikopter over onze Ravelse boerderijen en die boeren kregen dan later een voorstel om hun foto aan te kopen tegen een fiks prijskaartje.  Indien u interesse hebt om van uw bedrijf of eigen woning een prachtig beeld wil laten maken,  contacteer dan eerst Marco, wellicht ligt zijn prijs lager dan die van de heli's.
Marco Denis : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer info en andere foto's kan u vinden op  http://www.flightcam.be

fo'o's :  © Marco Denis (WWW.FLIGHTCAM.BE)

Molenslop---zwembad

Molen-Arbeid-Adeltwindmolen-Weeldeloodsen

 

 

 


  

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren