Afbraak zwembad Weelde2Deze week is begonnen met de sloop van het oude zwembad van Weelde. Die 35-jaar oude "badkuip" was al gesloten van 24 december vorig jaar. Die sluiting en de daaraan verbonden komst van een nieuw zwembad drong zich al vele jaren op. Het, volgens sommigen, slechtste zwembad van Vlaanderen was dan ook tot op de draad versleten.

Het nieuwe zwemcomplex, dat tegen sporthal ’t Molenslop staat en officieel opent op vrijdag 27 april, zal een moderne infrastructuur kennen. Het wordt een vrij simpel zwembad van 10 bij 20 meter, maar wel met verstelbare bodem zodat ook aquagym en peuter- en kleuterzwemmen bijvoorbeeld mogelijk zijn. Afbraak zwembad WeeldeHet kost de gemeente Ravels zowat 3,5 miljoen euro. De sloopwerken van het oude zwembad kosten ook nog eens een kleine 50.000 euro.

Wie het nieuwe complex al eens wil bekijken kan dat op de "opendeurdag van de gemeente Ravels" op zondag 15 april. Dan kunnen belangstellenden tussen 11 en 16 uur een vrij traject volgen dat enkele nieuwe gebouwen van de gemeente zal aandoen, waaronder dus het spiksplinternieuwe zwembad van Weelde.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren