molenslop 2Vooraleer het zwembad morgen officieel zou worden geopend wou het ministerie van volksgezondheid gisteren toch nog even het water dat nu al enige tijd in het zwembad ligt te wachten om zwemmers nog een laatste keer inspecteren. Omdat dit onderzoek enige tijd vraagt en omdat de gemeente geen enkel risico wil nemen met de gezondheid van onze toekomstige zwemmers in de gemeente moet daarom de opening tot het officiële gebruik van het zwembad nog even worden uitgesteld.Zwembad Weelde 31 mei 2012

"Al de rest van de omkadering van ons nieuwe gemeentelijke zwembad had alle testen al met vlag en wimpel doorstaan maar de inspecteurs wilden nog graag een extra kweekje opzetten om alle twijfel weg te nemen", aldus schepen van sport Koen Rombouts in een telefonisch onderhoud met rawepo vanmiddag.

"We hebben nu al zo lang gewacht na de vorige setback met de bolkraan die het had begeven en andere perikelen met de diefstallen en de levering van materialen, deze week kan er nu ook nog wel bij. Omdat er achter het openstellen van het zwambad voor het grote publiek en het schoolzwemmen een hele logistieke organisatie zit hebben we dan maar ineens besloten om de opening voor het grote publiek uit te stellen tot maandag 11 juni. "

Voor alle duidelijkheid, de officiële opening morgen door de burgemeester en zijn schepenen zal gewoon zijn gang gaan. Daarna volgen nog wat toespraken van aannemers en architecten en een rondleiding voor de genodigden waarna een selectie leerlingen van het 5e en 6e leerjaar uit de Zonnewijzer van schepen Patrick Van den Borne het startschot voor de eerste plons zullen krijgen. Dit zal voorlopig het enige watergespetter zijn, tot 11 juni blijft de deur dicht voor het grote publiek.

Vanaf maandag 4 juni 2012 is het zwembad open voor het publiek. Bijgevoegd vindt u de openingsuren.

Openingsuren gemeentelijk zwembad Weelde

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren