IMG 4495Alides Hidding, geboren in het Nederlandse Schoonoord op 30 januari 1954 en Ann Verberk, een 39-jarige Poppelse, waren vandaag EEn van de vijf koppels die in onze gemeente in het huwelijksbootje stapten op deze speciale dag,  speciaal gezien zijn synchronische getallen 12-12-12.  Alides is een muzikant in hart en nieren, is een singer-songwriter en vooral de oprichter en zanger-gitarist van de ooit mega-populaire disco-funkband Time Bandits. En gezien de Time Bandits onlangs met een nieuw album kwamen en weer volop in de picture staan kwam zelfs het Nederlandse “roddelblad” Privé naar Weelde afgezakt om foto’s te nemen van dit huwelijk.

IMG 4486Hidding, ondermeer gekenmerkt  door zijn hoge stemgeluid, scoorde met de Time Bandits enkele vette hits in de jaren tachtig. Daarbij denken we nummers als "I'm Specialized In You", "Listen To The Man With The Golden Voice" en "I’m Only Shooting Love”. Ook solo scoorde Alides hits waaronder het knappe “Hollywood Seven”. Na het uiteenvallen van de Time Bandits ging Hidding zich bezighouden met het schrijven van liedjes voor onder meer Dan Hartman, Jennifer Rush, Trini Lopez en The Nylons. Hij verhuisde daarvoor zelfs naar Los Angeles. IMG 4490Na zijn terugkeer vestigde hij zich in Weelde vanwaar hij zich bezig hield met het schrijven van nummers voor Nederlandse en Belgische artiesten, waaronder Romeo, Ruth Jacott, Dana Winner, Helmut Lotti, Barbara Dex en vele anderen.  In 2004 nam hij samen met Barbara Dex nog deel aan de Belgische preselectie voor het Eurovisiesongfestival 2004 met het niet onaardige 'One life'

IMG 4491Alides treedt nog steeds op zowel solo als met de band Time Bandits met wie hij een re-start maakte. Eerder dit jaar is hij met Åke Danielson zelfs weer gaan schrijven aan een nieuw album van de Time Bandits dat enkele weken geleden werd gepresenteerd in het gerenomeerde Paradiso in Amsterdam en de titel “Out Of The Blue” meekreeg. 

IMG 4492

Link naar promo nieuwe cd :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UfGYqnxgQpc#!

Link naar een klassieker van Time Bandits : http://www.youtube.com/watch?v=F2ky5INT-Pk

De 58-jarige zanger trouwde dus vandaag in het gemeentehuis van Ravels met Ann Verberk die hij als het ware elf jaar geleden ontdekte toen zijzelf op de bühne stond in een feesttent in Baarle Nassau.  Ann kan immers vocaal zelf ook aardig uit de voeten en zong al bij menig bandje. IMG 4493Het klikte meteen tussen de twee en na de nodige “ups and downs” besloten zij onlangs om te trouwen op deze 12-12-12. Schepen Carine Couwenberg had de eer en het genoegen om het huwelijk van het koppel te bezegelen als vervanger van Burgemeester Walter Luyten.

Het avondfeest van Alides en Ann vond plaats in feestzaal Mieke Pap in Poppel…. Schol !

IMG 4497

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren