RAW 3995

Na 19 jaar de horeca de rug toekeren of na 9,5 jaar 't Vervolg sluiten ?... Ammehoela !!!

Steve Gabriels die begin deze week aankondigde zijn leven een nieuwe wending te willen geven en daarmee enorm veel - vaak emotionele - reacties genereerde blijft gewoon aan den tap staan. In zijn bomvolle café verraste hij gisterenavond om 11 uur zijn "afscheidnemende" vrienden met een ophelderende speech... Het kot was even te klein.

IMG 6379Sociale media op hol geslagen.

Vele honderden berichten verschenen de afgelopen dagen op de sociale media. Vol ongeloof en met de nodige emoties schreven vrienden en klanten hun gevoelens neer, allemaal het gevolg van Gabriels zijn aankondiging dat hij ermee ging stoppen. Hij staafde zijn verhaal met tal van feiten : de steeds stijgende accijnzen op alcohol, steeds minder klanten, tournée minérale, het rookverbod, een minder dan verwacht carnavalsweekend of de jeugd die steeds minder kwam opdagen....

 

IMG 6378Toen de pers op zijn verhaal sprong begon het wel wat te wringen, maar Steve volharde in zijn opzet en kreeg daarbij de hulp van enkele buitenstaanders. "Anders was het me nooit gelukt", zie hij achteraf. "Karen van Hillewaere, brouwer Hoefnagels, Inspire4U en Ronny "Rowi" van Loon (voetbalploeg) wisten ervan, maar konden gelukkig hun lippen op elkaar houden of mijn beslissing zelfs bevestigen en daar ben ik hen erg dankbaar. Het was voor mijzelf eigenlijk een erg stresserende week en ik ben blij dat ik mijn ei nu kwijt ben".

IMG 6380

Bij de burgemeester op het matje moeten komen....

Net nu ook De Bourgondische Brouwerij zijn deuren sluit was er veel commotie ontstaan in Weelde. Zelfs burgemeester Walter Luyten drong er bij Steve nog op aan om op zijn plannen weer te keren, vele verenigingen hebben er bovendien hun thuisbasis. Maar iedereen kan nu gerust zijn, de Steve gaat door !

IMG 6389

Na zijn speech gisterenavond ontstonden er euforische taferelen in 't Vervolg en werd er nog een ferme pint gedronken op de stunt van de graag geziene cafébaas.

 

Speech Steve

1 microfoon 

Vandaag al ondergaat 't Vervolg een volledige face-lift om vanaf vrijdag 2 maart een doorstart te maken als WK Café BELGIUM ! Dan is er een gratis vat tussen 19 en 20 uur en volgt er een heuse openingsparty met DJ Roeney !

 

Good luck Steve & Gitte ! Good luck Team Belgium !

 

 1rawepo camera       Fotoreportage STEVE STUNT met WK Café aankondiging.

RAW 3865

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren