wielertoeristen midzomertour
We hadden het al gezegd maar kunnen het niet genoeg benadrukken na het weer van vandaag, “the day after” het midzomerfeest. 
De oude klaren hebben veel eieren gehad gisteren denk ik…
 

Vroeg dag voor eerste fietsers.

1-IMG 3062-0011-IMG 3065-0011-IMG 3047-001
1-wilkiVan in de vroege morgen kwamen er bij een rustig weertje zonder wind en aangename fietstemperaturen zo’n 70 wielertoeristen opdagen voor de uitdaging van 70 kilometer. Eén onder hen was de gelukkige winnaar van een prijs van € 160 aan kadocheques, mogelijk gemaakt door de deelnemende bedrijven en een voedselpakket ter waarde van € 40, geschonken door de Wereldwinkel.
 
Ook bij de recreatieve fietsers was een mooi aantal deelnemers en gingen de inschrijvingen vlotjes van de hand. Voor het preciese aantal moeten we het antwoord schuldig blijven, dat komt later wel. Onze fotografen van Rawepo bezochten  de vier bedrijven tussen  door even en maakten wat foto’s. Volgens hun informatie waren op de bedrijven enkele honderden fietsers gepasseerd. 
 

Van de fiets aan tafel voor een lekker kippetje.

 
1-IMG 3070-001De meeste fietsers hadden door hun tochtje een klein hongertje mee gebracht naar de tent waar de kippetjes ondertussen werden gebraden zodat ook hieraan snel werd verholpen. Na het ijsje van Maarle IJs als dessert gingen enkele lekkere Ravelse Blondes er nog wel bij, zodat iedereen klaar was voor de laatste stop. Een lekkere borreltje huisgemaakte advokaat bij Rawepo stond iedereen nog op te wachten als afsluiter van een geslaagde dag. 
 

Medewerking van fietsverenigingen uit Ravels.

 
Het uitstippelen en afpijlen van de tochten gebeurde door lokale verenigingen die voor deze medewerking in de winst van het eetfestijn mochten delen. WTC De Rappe Wielen en ATV/WTC Den Eel zorgde voor de voorbereiding en ophangen van de pijlen, de Fietsvrienden en het IJSklokje zorgden er dan weer voor dat ’s avonds alle pijlen werden opgehaald zodat alles weer netjes werd achter gelaten.
 
 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren