iedereen beroemd

Sinds september alweer loopt op EEN, het reportageprogramma IEDEREEN BEROEMD. De programmamakers doorkruisen het hele land en houden elke dag halt in een andere gemeente. Komende maandag 6 april 2015 komt onze gemeente aan bod met ondermeer de reportages over Gitte en Lou, opmerkelijke inwoners van Ravels.

Iedereen beroemd staat met beide voeten in Vlaanderen en laat zien waar mensen echt mee bezig zijn. Onder die noemer loopt dit succesverhaal al sinds 2012 op het eerste net van de VRT. Begin februari kreeg onze redactie de vraag van de producenten van het programma om mee op zoek te gaan naar mensen die geinteresseerd waren om een bijdrage te leveren. Gisteren kregen we de melding dat onze gemeente maandag "in the picture" zal staan.

Het is in de rubriek "Van deur tot deur", waarin men zoek op zoek gaat naar de meest uiteenlopende bijzondere mensen en verhalen, dat Gitte en Lou aan bod zullen komen.

Nu maandag 6 april dus zeker kijken naar Iedereen Beroemd, direct na het journaal om 19u40. Zeg het voort zodat heel Ravels en de rest van de Kempen zeker kijkt !

iedereen beroemd front

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren