1-IMG 1540-001

 

Zonet kwamen een 20 tal mensen uit Ravels en omstreken de gloednieuwe appartementsblok aan de Van Roeylaan in Ravels bezichtigen om daarna hopelijk hun nieuwe woonstek vast te leggen.
Voor diegenen die deze straat nog niet kennen, indraaien aan de Peelsestraat aan Molenzicht en bij Van Nooten ergens rechts afdraaien….
We zagen de mensen met hun lintmeters en fototoestellen rondlopen om alvast de nodige opmetingen te doen voor later. 
1-IMG 1553Zes appartementen hebben elk 2 slaapkamers; 2 appartementen hebben 1 slaapkamer.  Overal is een ruim en licht terras en een zeer aangename leefruimte.  De keuken is volledig ingericht.
Deze nieuwe appartementen zijn zeer centraal gelegen aan de Van Roeylaan in het centrum van Ravels, maar toch in een zeer aangename en rustige omgeving.
Bouwtechnisch zijn dit voorbeelden voor vele woningen.  Maximale isolatie, gecombineerd met een ventilatiesysteem en alle bouwvoorschriften in de meest uitgebreide vorm.  De Gemeente Ravels is zeer strikt in de voorschriften en de opvolging ervan.  De Noorderkempen staat er voor bekend om steeds zeer solide woningen op de huurmarkt te brengen, die aan alle mogelijke nieuwe normen voldoen. 
Wij twijfelen er niet aan dat de bewoners hier met veel plezier zullen wonen. Na de korte receptie die de aanwezigen werd aangeboden wisten de mensen van De Noorderkempen alvast te vertellen dat op alle appartementen een verhuuroptie was genomen door iemand van de aanwezigen. Binnen een tweetal maanden zullen de bewoners hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe woonst.
Meer foto's van de appartementen kan u hier bekijken : 2014-10-10 Woonproject Kerkakkers De Noorderkempen © RAWEPO
 

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren