ravelse pieren
De gemeente Ravels heeft de lijst ontvangen van de straten die mogelijk worden afgeschakeld in het kader van het afschakelplan elektriciteit.
100 % van onze gemeente valt hieronder. De lijst met straatnamen vind je hieronder. Hou er rekening mee dat deze lijst nog kan worden aangepast! De distributiebeheerders kunnen echter nooit met 100% zekerheid op voorhand voor elk adres of straat zeggen of er tijdens een afschakeling wel of geen stroom zal zijn. 
 
Ravels zit in schijf 1.
Bij een geplande afschakeling wordt onze gemeente als laatste schijf afgeschakeld. Je hoeft in ieder geval niet te panikeren! Bij een eventuele afschakeling zal de federale overheid de gemeente minstens 7 dagen op voorhand verwittigen. Afschakelen of het zonder stroom zetten is natuurlijk een drastische maatregel, die niet zo maar zal gebeuren. Het is echt het allerlaatste redmiddel om een instorting van het net te voorkomen. 
 
Het gemeentebestuur zal de bevolking zo goed mogelijk informeren over een mogelijke stroomuitval. Uiteraard zal ook Rawepo er als de kippen bij zijn om deze informatie te verspreiden.
Een goede tip om direct op de hoogte te zijn van deze waarschuwingen, ga naar onze RAWEPO Facebook pagina en geef de pagina een LIKE of eenThumbs Up, klik daarna op VOLGEN. Vanaf dan krijg je automatisch een melding op uw FB pagina via je smartphone telkens een nieuw artikel op Rawepo verschijnt.
Op deze manier blijf je op de hoogte van alle informatie in onze gemeente.
 
Je kan ook via een ingesproken boodschap op je vaste of mobiele telefoon, een sms op uw mobiele telefoon, een e-mail of fax over een stroomuitval krijgen via BE-Alert, het nieuwe alarmeringssysteem van de federale overheid. Wens je via dit systeem een bericht te ontvangen, dan kan je je inschrijven op http://webform.be-alert.be. 
Voor meer info kan je ook steeds terecht op http://www.elia.be/nl/over-elia/vragen-risico-op-elktriciteitsschaarste-belgie of http://www.winterklaar.be/status voor een actuele stand van zaken.
 
 
In onderstaande tabel kan u opzoeken of uw straat bij de (mogelijk) getroffen afgeschakelde straten behoort. Enkele straten in Ravels en Weelde Statie zullen gevrijwaard blijven van de stroompannes .
Achter de straten staat een vermelding LS of MS. Dit staat voor laagspanning en middenspanning.
 
afschakelstraten2014

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren