no surrenderGrote beroering in Poppel waar men vanmorgen via de Nederlandse pers vernam dat de vermaarde of beruchte motorclub No Surrender MC Tilburg zou verhuizen naar onze gemeente.
Wekelijks houden de leden van de motorbende voortaan hun clubavondjes in de Lounge Club in Poppel. Dit verklaarde hun president Corin Denis gisteren.

De club was al maanden op zoek naar een nieuwe stek nadat ze in Tilburg  persona non grata waren verklaard. Ook andere Nederlandse gemeenten hadden er veel voor over om hen buiten hun dorpsgrenzen te houden. Gilze en Rijen leed zelfs vele honderdduizenden Euro’s verlies door het pand Badda Bing van een voormalige sexclub aan te kopen om  er voor te zorgen dat  de gang niet naar Hulten kwam.
Denis Corin drukt er wel op dat ze geen overlast willen veroorzaken in het vredige Poppel. De club heeft sinds men in Tilburg een verbod op het dragen van hun clubkledij op bepaalde uren bewezen dat ze zich naar de wet kunnen gedragen en willen graag later terugkeren naar Tilburg waar ze binnenkort terug aan tafel zitten met het bestuur om bepaalde afspraken te evalueren.


De inwoners van Poppel vrezen echter dat ze moeilijke tijden tegemoet gaan en denken dat het niet lang zal duren voor de eerste problemen zich zullen gaan manifesteren. Ze zijn er ook bang voor dat de politie bij onregelmatigheden te lang op zich zal laten wachten en vragen dan ook om maatregelen in de zeer nabije toekomst.

 

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren