Peugeot Coupe RCZ van Garage Bols front
Eerder berichtten we jullie al over opnames van een nieuwe Vlaamse topfilm in Weelde. Intussen zijn die opnames ook effectief gestart, de eerste draaidagen zitten er reeds op. Leuk detail is dat er tijdens de opnames gebruik gemaakt wordt van een auto van Garage Bols uit Poppel, iets wat eerder toevallig tot stand kwam.

Foto vanop_filmset_in_WeeldeHet betreft de film “MC Bowling Balls” van regisseur Marc Punt die in december van dit jaar in de zalen zal te zien zijn. Maar wat vooral in het oog springt is de enorme sterke cast die aangevoerd wordt door Nathalie Meskens en Wim Opbrouck. Andere deelnemende topacterus zijn ondermeer Peter Van Den Begin, Charlotte Vandermeersch, Jonas Van Geel, Herwig Ilegems, Jenne Decleir, Sven De Ridder, Manou Kersting, Silke Becu, Peter Thyssen en Filip Peeters. De opnames in Weelde worden gedraaid ter hoogte van de voormalige munitiedepots aan de grens met de bossen van Klein Ravels, het terrein waar vroeger autolessen werden gegeven.

Peugeot Coupe_RCZ_van_Garage_BolsBij de opnames wordt ondermeer een Peugeot Coupe RCZ gebruikt, afkomstig van Garage Bols in Poppel. “Het is eerder toevallig dat ze hier aankwamen”, aldus eigenaar Marc Bols. “Toen een van de mensen van de setopbouw hier passeerde viel zijn oog op de sportwagen die hier voor de deur stond. De man stapte binnen en vertelde me dat hij precies zo’n wagen zocht voor de opnames. We kwamen al snel tot een akkoord en twee dagen later kwam hij terug met alle nodige documenten. Alles werd correct besproken, ook wat betreft de verzekering stond alles direct op punt”, aldus nog Marc Bols.

Intussen heeft ondermeer Nathalie Meskens als met de Peugeot Coupe gereden. Bols bracht de wagen al enkele malen naar de opnameplaats om hem enkele dagen later weer op te halen. Met de wagen werd ook al naar Jodoigne gereden waar ook opnames plaatsvonden.

Wim OpbrouckDe filmopnames liggen nu een aantal dagen stil, maar eind deze week wordt er nog een keer gedraaid in Weelde en ook in de laatste week van juli zou er nog een draaidag zijn aan het oude munitiedepot dat intussen is omgebouwd tot een verblijfsplaats van een motorclub. Eerder waren er ook bij de firma Bally in Ravels enkele opnamemomenten. Daar zou een motor met een kraan in een pers zijn gegooid. Ook hiervan zien we later dit jaar het resultaat op het witte doek.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren