IMG 6206-001
Nadat gisteren in de namiddag de speeltuigen werden geplaatst op het plein voor het gemeentehuis, waren de eerste peuters vanmorgen al daar om alles eens te komen verkennen.

In de verkavelingen rond het gemeentehuis zijn al wel wat speelpleintjes en andere tuigen geplaatst door de gemeente maar de allerkleinsten blijven meestal op hun honger zitten of worden door de grotere kinderen geweerd. Dit speeltuintje is helemaal gericht op de allerkleinsten die hun eerste wankele stapjes gaan zetten en hun nieuwe wereld heel erg dringend willen gaan verkennen. Het is niet de bedoeling dat de grotere kinderen ook dit speeltuintje gaan inpalmen, maar de ouders zullen daar wel tijdig voor zorgen geloven we.

De eerste reacties waren gemengd, we hoorden al wat vragen of er nog meer ging toestellen gaan komen en of dit alles ging zijn. Gisteren in een kort gesprek met de burgemeester werd deze optie al open gelaten en  was er al een mogelijkheid besproken om eventueel een zandbak bij te plaatsen zodat het geheel wat groter lijkt dan op dit ogenblik.

De kleintjes lieten het echter niet aan hun hartjes komen en leken alvast meer dan tevreden met hun nieuwe speeltjes.

IMG 6202 IMG 6203 IMG 6204 IMG 6205
IMG 6206 IMG 6207 IMG 6209 IMG 6212

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren