NissanNote16tekna200607Afgelopen woensdag is ten huize Charel en Rian Kusters aan de Veldstraat in Weelde een auto gestolen. De vaststelling van de diefstal was het trieste slot van een niet alledaags verhaal dat eigenlijk begon met een doodgewone fietstocht van de twee met hun honden.

Onderweg, aan de Heirbaan in Arendonk, hielden Charel en Rian een korte stop om zelf wat te drinken en hun huisdieren van wat water te voorzien. Bij deze handelingen zette Rian haar handtas even op de grond om daarna weer door te fietsen.

In het centrum van Arendonk stopte het duo nog even bij een fietswinkel en daar stelde Rian vast dat haar handtas was verdwenen. Daarop fietsten ze terug naar de plaats van de tussenstop om te kijken of de tas ergens te vinden was, maar helaas. Dus deden ze maar snel aangifte bij het politiekantoor in Arendonk, want in de tas staken tal van waardevolle spullen als identiteits- en bankkaarten en ook auto- en huissleutels.

Toen het koppel weer thuis aan kwam was hun verbazing groot toen ze vaststelden dat de poort naast hun woning openstond en dat hun zwarte Nissan Note verdwenen was. De vinders van de handtas waren hun blijkbaar voor geweest. Opmerkelijk is wel dat de daders de woning niet hebben betreden. Charel ging nog even op prospectie in de wijde omgeving, maar vond nergens een spoor van zijn auto.

De politie onderzoekt de zaak.

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor
het regionale nieuws.

Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers
bereik je iedereen in de regio.

online adverteren