carnaval2023 buildup

We zijn er alweer bijna, het 51e Kindercarnaval van Weelde.

Zondagnamiddag zal de stoet weer uitrijden na enkel rotjaren, zo noemde de nieuwe voorzitter Gert Thielemans de laatste edities die door corona werden getekend.

Start om  13:11

We gingen zoals de laatste jaren toch traditie is geworden één week voor de stoet eens een kijkje nemen om te zien of het weer de moeite zal zijn om ervoor buiten te komen. En we kunnen dat bevestigen, hoewel we niet te veel kunnen prijsgeven kan je in onze video toch wel zien dat er weer hard gewerkt is. We hadden ook een kort gesprekje met Prins Skaye en enkele leden van zijn gevolg die de werken kwamen inspecteren. Dat zijn nu éénmaal één van de taken van de Prins. Er werd ook nog even wat geoefend om met snoep te gooien en er werden goede afspraken gemaakt over de rolverdeling.

Veel nieuwigheden zijn er niet, al moeten we wel optekenen dat de start dit keer stipt om 13:11 zal worden gegeven. Hopelijk is de reclamestoet dan al vertrokken, want anders wordt het moeilijk….

Rawepo heeft alvast alweer alles klaar voor zondag, het snoep is gehaald. Onze kleine Rawepo Mobiel zal tot aan de nok vol zitten en de tank zit ook al vol. We kunnen er tegenaan!!

 

The Build up 2023

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren