overhandiging sleutel prins raad11klik voor grotere foto © RAWEPO

Vanavond kwam de nieuwe prins carnaval, Skaye de 1e met zijn gevolg in het gemeentehuis samen om plechtig de sleutel van de gemeente in ontvangst te nemen.

Hijzelf en zijn hofdames Lieselot en Lily mochten samen de met de raad van 11 ook de capes en bijbehorende steek ontvangen die ze gaan dragen op de carnavalswagen op 19 februari.

toespraak Burgemeester Luytentoespraak Burgemeester Luyten

Burgemeester Luyten wenste het nieuwe bestuur in zijn toespraak veel geluk en sterkte voor de komende weken, want er zal weer hard gewerkt moeten worden vooraleer de stoet weer door de straten kan paraderen. Het carnaval zorgt er in ieder geval voor dat de verbondenheid in de buurten hoogtij viert voorafgaand aan de carnavalsmaanden.

Toespraak voorzitter  ThielemansToespraak voorzitter Thielemans

De kersverse voorzitter Geert Thielemans moest dan ook iedereen danken voor de tijd en moeite die ze er elk jaar weer insteken. Hij dankte ook het gemeentebestuur en het vorige carnavalsbestuur dat het vorige jaar volledig is hernieuwd.

Prins Skaye is in zijn speech wel vergeten om zijn wensen kenbaar te maken zodat we dit jaar geen traditionele carnavalseisen zullen kunnen verkondigen. Hij wist wel dat de etiquette voorschrift dat het gemeentebestuur, met name de burgemeester wordt bedankt voor de overdracht van de sleutel van de gemeente zodat Weelde in de carnavalsweek goed zal worden geregeerd.

toepsraak Prins Skaye de Eerstetoespraak Prins Skaye de Eerste

Video toespraken overhandiging sleutel van de gemeente Ravels

Contactgegevens

Verantwoordelijk uitgever:

André Jansens
Korte Wijkstraat 1, 2381 WEELDE
  AFSPRAAK MAKEN ?  

Mail adres: info@rawepo.be
Telefoon: +32 (014) 657298
Mobiel: +32 (0) 475 97 94 13     

ADMIN

Gebruiksvoorwaarden

logo rawepo

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Uw eerste stop voor het regionale nieuws.
Altijd klaar voor de inwoners van Ravels.

Adverteren op Rawepo.

Adverteren op RAWEPO helpt echt wel,
met dagelijks duizenden surfers bereik je iedereen in de regio.

online adverteren